2012. április 18., szerda

Bad Boys 1-2


Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? ( 1995) - Bad Boys


Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni).



Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk (2003) - Bad Boys II


A miami drog-nyomozók, Mike Lowrey (Smith) és Marcus Burnett (Lawrence) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. 
A filmben egymást érik a veszélyes helyzetek és a poénok. A főszereplők véletlenül felfednek egy halálos összeesküvést: Tapia (Jordi Mollá), a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd (Gabrielle Union), aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket. Csak tovább romlanak a dolgok, amikor Mike és Syd között románc szövődik, a húgát amúgy is mániákusan féltő Marcus ettől teljesen kiakad. Marcusnak és Mike-nak azonban félre kell tenniük egymással kapcsolatos problémáikat, hogy leállítsák Tapiát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése