Letöltések

Elképzelhető, hogy a filmeket a Putlockerről egy idő után el fogják távolítani, vagyis elérhetetlenné válnak. Így érdemes kedvenceinket a saját gépünkre lementeni, hogy bármikor újra megnézhessük azokat.
Ehhez a Jdownloader programot ajánljuk, mely ingyenesen letölthető a következő helyről: KATTINTS IDE! és válaszd ki az operációs rendszeredet!
Ezt feltelepítve, automatikusan frissíti magát, és már indíthatjuk is a letöltéseket!

Ha le szeretnénk tölteni egy filmet a Putlocker-ről, akkor a következő a dolgunk:
1. Indítsuk el a Jdownloader programot!
2. Indítsuk el a filmet a "Megnézem Online" feliratra kattintva (vagy a CD1, CD2... stb. feliratokkal)!
3. Ha már a Putlocker oldalán vagyunk, kattintsunk a böngészőnk címsorába és másoljuk ki az ott található linket. A Jdownloader automatikusan beilleszti azt, amit a Linkgrabber fülecskénél fogunk látni. Ha több filmet szeretnénk letölteni, akkor ismételjük meg a fentieket!
4. Ha összeszedtük a letölteni valónkat, nincs más dolgunk, mint a Jdownloader-ben a Play gombra kattintani (bal felső sarokban a "File" felirat alatt) és már indul is a letöltésünk.

Hová tölti a filmeket?
A filmeket - ha minden igaz - ő automatikusan a saját mappáján belül a Downloads mappába tölti le. Ám kijelölhetünk neki más helyet is. Ezt a Premium - Premium Settings feliratokra kattintva tehetjük meg. Ekkor megjelenik egy ablak, ezen belül kattintsunk a Download and Connections feliratra, és itt a Download Directory-nál a Select gombra klikkelve kiválaszthatjuk a letöltések célmappáját.

Ami jó: a letöltés elég gyors, ami hátránya, hogy olykor bizony meg szokott szakadni (bár az is lehet, hogy csak velünk szórakozik...:) ). És ugye a Putlocker mindig átkonvertálja a filmet, így az veszít is valamelyest a minőségéből. Azonban ritkán lesz nézhetetlen, úgyhogy érdemes kedvenceinket letöltögetni... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése