2012. április 18., szerda

Amerikai Pite 1-7 - American Pie 1-7

Amerikai Pite

Minden fiatal életében eljön egyszer a pillanat, amikor megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Jimnek (Jason Biggs) és Chrisnek (Chris Klein) feltett szándéka, hogy még az érettségi előtt elveszítik a szüzességüket. Mivel az idő sürget, a nemes cél érdekében mindenki latba veti, amije van, más-más úton próbál közeledni kiszemelt példányához. Akad azonban olyan, akinek be kell érnie apja jó tanácsaival és egy almás pitével. A címbéli sütemény ugyanis a szexuális tapasztalás sajátos fokmérője.


Amerikai Pite 2

A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vicky-ért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler mamájára specializálódó Finch úgy dönt: a nyári vakáció idejére házat bérelnek a tengerparton, és parti-zónává alakítják a parti zónát. És valóban: buli ér bulit, kaland követ kalandot. Oz szeretné megismerni a telefon-szex gyönyöreit az épp Európában tanuló Heather-rel, ám valami mindig megzavarja a virtuális hancúrt.


Amerikai Pite 3 - Az Esküvő

A gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei. Házasodni készül Jim, a piteprücskölő srác, és Michelle, a zenetáboros csajszi. Michelle azt szeretné, ha tökéletes lenne az esküvő, amire nincs sok esély, tekintettel a körülményekre, de főleg a barátokra. Jim szeretné lenyűgözni leendő apósát és anyósát, ami bizonyos értelemben sikerül is. Gondjai vannak a tánctudásával is, ami pedig egy lagzin nem előny, sőt, a borotválkozás sem megy egészen simán. Eközben a jegygyűrű kalandosabb utat jár be mint az Egy Gyűrű.


Amerikai Pite 4 - A Zenetáborban

Minden idők egyik legőrültebb vígjáték-sorozatának egy újabb vicces szeletét ismerhetjük meg! Az Amerikai pite 4-ben Stifler öccsét, Matt-et egy rosszhírű nyári zenetáborba száműzik, ahol rengeteg balhét csinál, rejtett kamerák, no meg dögös ifi-vezetők bevonásával. Ezután viszont belezúg az egyik tábori lányba, Elyse-be és még a testvérén, Bránermájszteren is túltesz. Jim apja pedig nevelőként tér vissza, és megpróbálja visszazökkenteni Stifler kisöccsét a rendes kerékvágásba. Az Amerikai pite sorozat folytatása tele van végtelenül mulatságos jelenetekkel, fergeteges poénokkal, de a szívmelengető részek sem hiányoznak belőle!


Amerikai Pite 5 - A Meztelen Igazság

A történet középpontjában ezúttal Erik Stifler, Matt és Steve unokatestvére áll, akinek eltökélt szándéka, hogy bármilyen áron is, de mindenképpen el akarja veszíteni a szüzességét. Persze a legifjabb Stifler a család idősebb férfitagjainak hagyatékát sem kótyavetyélheti el, így hát kénytelen indulni a kollégium meztelen futóversenyén.


Amerikai Pite 6 - Béta-Ház

Az ifjabbik Stifler kijárja a középsulit, következő cél az egyetem. Hamar Amerikai Pite 1-7 (American Pie 1-7) rájönnek a gólyák, hogy minden egyetemista életében csak pár dolog a fontos: szex, pia, buli. Létrehoztak egy szervezetet, ahol a fiatalok kiélhetik magukat, és ennek a szervezetnek a központja az előző részből már jól ismert Beta ház. Minden ami egy egyetemistának kell. A kockafejűek azonban szintén egy közösséget alkotnak. Nekik fő céljuk, hogy leigázzák a Bétákat. Miközben az ifjabbik Stiflerék beavatása folyik, megkezdődik a harc az egyetemistákért a két fél között. A fő megmérettetésre az ún. Görög Olimpián kerül sor, ahol a jól ismert Stifler apuka vezetésével megkezdődik a versengés. A nyertesek fődíja: az ellenfél bázisa.


Amerikai Pite 7 - A Szerelem Könyve


A történet az első részben Kevin által épp Vickyn használt jegyzetfüzetről, a Szerelem könyvéről szól. A történet szerint egy pár haver megtalálja a könyvet és elhatározzák, hogy a benne lévő technikák segítségével hódítják meg a nőket.
Ez a pite azonban más lesz, mint a harmadik rész után következett rémségek. A forgatókönyvet ugyanis a második rész szerzője, David H. Steinberg készíti és ez azért egy kis reményt adhat a rajongóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése